inicio mail me! sindicaci;ón

Synth-picknick – Sundsvall

Just another Synth-Picknick.nu site

Om synth-picknick Sundsvall

Sundsvalls synthpicknick är en ideell förening som har som målsättning att stödja synth, new wave, EBM, industrial och närliggande musikgenrer genom att arrangera konserter, evenemang och sociala sammankomster. Sundsvalls Synthpicknick har arrangerat picknickar med synthtema sedan 2011 och var lokal arrangör när de officiella releasfesterna för Depeche Modes senaste album Delta Machine arrangerades i 7 städer i Sverige i mars 2013.

Vi är här för att visa att synthare inte måste hålla till i dunkla källarlokare utan trivs precis lika bra ute i solskenet bland normalbefolkningen. Sommar, sol och synth-musik, det blir inte mer rätt än så!

Det du behöver ta med dig är picknickmat, dryck och alla dina vänner! Givetvis uppmuntrar vi er att ta med hela familjen,  även de små ska ju lära sig lite vettig musik! 😉

Gå gärna med i vår grupp på Facebook för information och inbjudningar till kommande evenemang. Synth-picknick Sundsvall på Facebook

Vi driver synth-picknicken ideellt, helt utan vinstintresse och tar inget inträde men det är tyvärr inte gratis för våran del. Stöd oss efter förmåga och donera en slant i vår kollektbössa. Det uppskattas.

Välkommen!